2008-10-31
 20:00:23

Björn Gustavsson!

Hade nästan glömt bort Björn Gustavssons roliga videor från Parlamentet ;) 



2008-10-30
 20:21:36

Stan i regnet

Hejhej!
Har nyss kommit in med hundarna från ovädret. Det blev mjukiskläder, uggs, stor mössa, halsduk och vantar på ;) Jag frös verkligen inte som tur va!
Idag åkte jag & sara in till stan för att kolla på jackor samt halsduk, mössa + vantar till sara.
Jag köpte ingenting förutom en tidning - NU! + tuggummi ;P   och sara hittade en vit halsduk och ansiktsmask.

Vi var tvungna att vänta vid tunnelbanan typ 20 min för att saras busskort fungerade bara efter klockan 4, så medans gick vi b.la in på pressbyrån och kollade på tidningar. Jag skar mig på en tidningen och "paper cut" flög direkt ur min mun , haha, kan tänka mig att det lät lite kul. Men såret var inte lika roligt ^^  *sved*

Hemma har jag läst min tidning och kört tarzan tv-spelet, haha. Sen har jag kollat på Vänner avsnitten som gick på kanal 5.
Snart ska jag nog sätta mig i min säng och kollade på vänner igen eftersom jag har laddat hem en ny säsong , hehe ;)
Just nu sitter jag på golvet och har jäkligt ont i häcken. Jag var tvungen att koppla in en slapp som är under skrivbordet för att få internet till min bärbara data...

Hörs sen!  btw, mami sitter på flyget nu på väg till Seattle där hon ska byta flyg till hawaii.. vill också :( sol & bad för henne, regn och rusk för mig..

 / Denice ♥

Vanessa Hudgens - Paper Cut
2008-10-29
 22:20:11

Tonat håret

hello!
Idag åkte jag, sara & emilia till Malin, som btw tonade håret på mig idag - mörkare! :) Det blev fint!
Efter att vi hade varit hos malin i några timmar drog jag & sara hem till mig och käkade kina mat som båda var så sygna på! muumms..
Sen blev det grey's anatomy & tarzan tv-spelet, hahah, det var as länge sen jag spelade det , skit kul jue . :P
Vi gick ner till ica krusboda för att köpa lite godis & då passade jag på att prova mina nya uggs som kom igår :) dom var jäätteeesköna, frös inte ett dugg som en viss Sara gjorde ;)

Iaf.. imorgon åker mamma till Hawaii (sååå hiiimla avundsjuk !!!!) & då ska hon väcka mig typ 6 på morgonen för att säga hejdå, jobbit... får hoppas att jag kan somna om sen då!
Senare på dagen ska jag och sara åka in till stan, som vi inte har gjort på flera dagar faktiskt, haha. Vi ska kolla på b.la jackorna vi såg på Topshop.

Hare bra!

/ Denice ♥


Fiiina va? :)
2008-10-27
 17:39:19

Hemma

Tjenare!
Kom hem från Malin för en liten stund sen ;) Vi möttes vid coop nära för att köpa med oss nåt gott, och sen kollade vi på Gossip girl repris från igår, top model & lite på another cinderella story med bl.a selena gomez.
Jag ska nog ladda ner den filmen så jag kan se klart på hela!

Vad mer? .. jag är fortfarande sjuk.. ont i huvudet och täpp i näsan. Jag pratar som en jag vet inte vad :P fult låter det iallafall.
Idag ska malin färga håret & då blev jag så sugen på att göra samma sak så jag ska nog tigga lite pengar av mamma sen ikväll till en färgning hos frisören för första gången :)  
Har ju alltid kört på toningsfärg som mamma fått kleta i mitt hår. Det håller dock bara i några dagar.. sist jag gjorde det så blev det inte ens någon skillnad.. :/

Ha det bra resten av dagen!

/ Denice ♥


Är bara tvungen att lägga upp den här bilden asso ;) mmmmmm.. haha!
2008-10-26
 11:45:59

Sjuk..

Hejsan!
Vaknade upp med: ont i halsen, täpp i näsan, ont i huvudet..
Inte alls kul eftersom det är ju höstlov nu (!!) Det enda jag behöver just nu är en bra film och en Ben&Jerry glass.

Hade en rolig, men ganska konstig dröm idag.. haha. Jag drömde att jag, sara och malin fick gå på nån galafest där massa disney stjärnor var, bl.a jonas brothers.
Camp rock soundtracket skulle vi sälja ute på cykel, haha det var jättekonstigt..
Vi försökte typ ta kort på dom flera gånger men det gick inte ;P Sen när allt var över så tänkte vi att vi kunde följa efter dom ut.. Och alla ville följa efter nick jonas och han hade klätt ut sig till en isbjörn eller nåt för att ingen skulle känna igen honom, hahah. men det gjorde vi iallafall så vi förföljde honom jättelångt på en stig.. Sen tillslut när jag frågade om jag bara fick ta ett kort tillsammans med han så fungerade inte min kamera, haha så typiskt! sen vaknade jag upp ur min dröm :P

Juste, igår somnade jag ungefär 3 på dagen, sen sov jag tills vi skulle äta middag vid halv 7. Jag hade satt upp en lapp på min dörr, " Kom inte in"!  eftersom jag var lite småsur på mamma.. Sen när mamma skulle komma in och väcka mig så blängde jag med värsta mördarblicken på henne & sen la jag mig ner på mage och sov vidare. Hah har verkligen inget minne av att jag gjorde så!

Va fan ska jag göra idag?! kommer ha jättetråkigt hela lovet :(

Btw, glöm inte att vrida tillbaka klockan 1 timme idag ;)

/ Denice ♥

2008-10-25
 16:17:57

tröööööött...

Hallå från en väldigt trött denice..
Igår sov som sagt några tjejer över hos Emilia. Vi körde anden i glaset vid midnatt, scary! ;D
Alla somnade ungefär vid 4 på natten & vaknade runt 8, fast jag lyckades somna om 1 timme till som tur var.. men jag är jäkligt trött ! herregud. Höll på att somna på bussen på vägen hem. 4 -5 timmars sömn är inte mycket!
Alla vi 5 tjejer sov i 3 sängar, haha det blev lite trångt, men det funkade :)
Sen när jag äntligen var innanför dörren, så säger mamma på telefon att jag måste gå ut med hundarna, fy fan! jag som var så trött...

Jag tror jag börjar bli förkyld :(  har haft ont i halsen några dagar nu.. ska nog lägga mig i sängen & kolla klart på hairspray!

/ Denice ♥
2008-10-24
 15:24:34

Chris brown!

Kolla in videon med chris brown! Det är en tjej från publiken som får sitta på en stol på scenen när han uppträder & chris håller på med henne fett mkt ! typ håller om henne, pussar henne på pannan och tar av sig tröjan framför henne, haha, asså OMG, jag skulle ha dött om jag var henne !! ;D

2008-10-24
 15:05:53

Bio

Hello!
Igår krånglade internet igen för mig.. men nu funkar det som det ska iaf!
I onsdags var jag, sara, malin, emilia & amanda på bio - high school musical 3 :) Den var bättre nu, alltså andra gången än första.
Innan bion stod vi vid en bankomat för att malin skulle ta ut pengar. Sen fick emilia syn på den där tanten som jagar människor och typ skriker nåt om Jesus, nån som har sett henne?
Då när tanten fick ögonkontakt med oss så blev hon typ helt galen och sprang efter oss och skrek! haha, vi blev typ as rädda och sprang fort därifrån. Jag höll på å garva ihjäl mig, seriöst, min mage var helt spänd i en halvtimme :P Det var så jäkla kul, även fast kärringen är lite läskig..

Idag ska jag, sara, amanda och kanske malin åka till emilia och övernatta där :)
Och nu är det ju höstlov, skööönt (!!!)
Man vet aldrig vad vi hittar på, kanske tar ett dopp i havet? ;)   nää skoja bara.

Hörs senare!

/ Denice ♥


Hot! :D  -  bilden tagen från filmen 17 again som släpps nästa år..
Nedan kan ni se trailern:

2008-10-21
 15:53:11

Internet fungerar äntligen!

Hejhej!
Jag kunde inte skriva något i bloggen igår på grund av att Com Hem strulade i hela Tyresö tydligen.. så man visste inte vad man skulle göra när det inte fanns data, tv m.m. hehe.

Läste nyss på aftonbladet.se & där står det att Zac efron ska ställa upp i ytterligare en high school musical film + vara med i Pirates of the Carribean 4 med Jonny Depp och Orlando Bloom.  Hoppas det stämmer bara! ;)
De skrev förut att Zac inte skulle ställa upp i nån mer hsm film, men tydligen..

" Den 21-årige "High School Musical"-stjärnan får över 75 miljoner kronor för att göra Johnny Depp och Kiera Knightley sällskap i den nya piratfilmen.

Det är nästan dubbelt så mycket som han hittills tjänat in på "High School Musical"-filmerna, skriver The Sun.

Och i samma avtal ska det blivit klart att Efron spelar rollen som basketspelaren Troy Bolton i ytterligare en "High School Musical"-film, trots att han tidigare sagt att det inte blir någon tredje uppföljare".

Det här är sista veckan i skolan, sen är det lov!! yeey!
Vi fick tillbaka våra No prov - blodomloppet igår och jag fick VG :)

Jonas Brothers video till "Love bug" har släpps nu! Kolla videon nedan:

2008-10-19
 20:40:01

"Kräk-Eva" på Tyra Banks show

2008-10-18
 20:20:08

Stan

Tjena!
Det här blir en kortis, för att jag ska alldeles strax gå till Sara ;)
Idag har jag & sara varit i stan.
Jag köpte en jätteskön mjukisdräkt och en polotröja som jag ska ha under en stickad tröja.
På tunnelbanan på väg in till stan såg jag en kille som såg precis ut som zac efron, haha! seriöst, allt var likt!
Jag blev typ lite chockad när jag fick syn på snubben för att han var så lika zac :P
Han hade samma klädstil också. Skumt. Det kanske var han? haha. Han kanske kom hit till Sverige på sin födelesedag för att festa järnet! haha.

Men nu ska jag sticka!

/ Denice ♥
2008-10-18
 12:34:44

Grattis grattis!

Zac Efron fyller 21 år idag!

2008-10-18
 11:48:32

High school musical

Kanal 5

♦ 15:25 - High school musical 1
♦ 17:25 - High school musical 2

2008-10-17
 21:58:36

Sista prao-dagen

Hola hola!
Idag var det som sagt sista dagen på prao.. lite sorligt faktiskt, haha! Jag kommer sakna alla hundar, dom gjorde en på så glatt humör när man kom trött & helt utsliten på morgonen. Skulle vara roligt om det var 2 veckor istället för 1 vecka.

Helgen kommer mest bestå utav plugg, iallafall på söndag. So/sv & idrotts prao-uppgift måste göras och även en svensk logg. Imorgon (lördag) vill jag nog till stan, haha som vanligt! men jag måste köpa en tunn polotröja att ha under en stickad tröja så det inte blir allt för kallt :)  sen kanske man hittar något annat fint! Det var länge sen jag handlade kläder känns det som.

Kollade på Idol för ett tag sen. Alice är så hiimla bra! Hoppas hon vinner hela skiten. Är inget stort fan av Lars iallafall, gillar inte hans röst även om den är speciell! Kevin är också bra, han var det ikväll iaf. Vad tycker ni? :P
Att bropå Idol.. Jag såg idol-bilen idag där de två kill jurymedlemmarna satt i, haha, intressant i know!

/ Denice ♥

Bilder från dagen:


Hobbe!


Harry!


Sigge!


Hugo!


Sonya!
2008-10-16
 21:23:20

Torsdag

Hej från en arg denice!
Jag tror att en person som har hatat mig har dött & nu jävlas han/hon med mig! Seriöst, det spökar i mitt rum eller i hela mitt hus .. Det är många saker som jag har sett framför mig och vetat vart de har legat & sen när jag ska hämta saken så är den försvunnen (!)  Okej, jag kan erkänna att vid vissa tillfällen är det mitt eget fel, men ibland är det faktiskt någon som jävlas med mig & det är inte kul!
Som Sara säger.. KARMA! Jag har tydligen gjort någonting dåligt & sedan får jag straffas för vad jag har gjort..
Va fan har jag gjort som är så dåligt egentligen, säg mig ?! Haha
Det enda jag behöver göra nu är att göra något bra så personen förlåter mig, mohaha, like what?

Det som har försvunnit just nu är en jäkla skiva som jag vet att jag har lagt i en av mina lådor! Jag kommer ihåg när jag la den där & då hade jag koll på vad den låg.. men nu är den liksom GONE.
Jaja.. back to .. ? nånting... my life?

Idag har jag iallafall varit på hunddagiset tillsammans med Malin som vanligt ;)
Det var ett jäkla väder idag asso! Vi fick 2 timmar ute i spöregnet, det var inte så kul ska jag säga.. På eftermiddagen gick vi endast 1 timme.. Fast jag höll på att frysa ihjäl! Mina fötter var alldeles dygnsura . Hela jag var dygnsur & kall!
Imorgon är det sista dagen på prao & det ska jag och Malin fira med en stor fet pizza på lunchen, haha!

Hörs imorgon!

/ Denice ♥


Haha, den bjuder vi på ;D


Checka in skorna asso! shiet..
2008-10-14
 18:24:13

Dag 2 på hunddagis

Heejheej!
Andra dagen på prao då... Den var roligare än igår iallafall eftersom det var mycket finare väder idag & då blev man mycket piggare!
Vi började som vanligt med en lååång promenad på 2 timmar & idag fick vi ha 5 hundar var, haha det var lite svårt att hålla i alla så att inte kopplena skulle snurra sig. När vi kom fram såg alla mina kopplen ut som en lång fläta ;P

Istället för att gå 1 ½ timme på eftermiddagen, gick jag, malin & tjejen som jobbar där ut till rastgården och där fick hundarna springa lösa och busa, så det var skönt!
Jag hade med mig en stegräknare idag & det blev sammanlagt 16 000 steg, alltså ungefär 8 km, det kallar jag motion.
Och igår gick jag ännu längre, drygt 1 mil..det var väldigt jobbigt.

Vi håller på att lära oss alla namnen på de 32 hundarna, det är lite förvirrande men vi kan typ hälften iallafall! Vissa hundar är nästan likadana..

Lite bilder från dagen:


Knähunden Sigge!


Harry!


Morris!


Bulan!


Toya!



Artchie
2008-10-13
 18:49:20

Music

Jonas Brothers  When You Look Me In The Eyes (Sheena Melwani)


Bleeding Love by Leona Lewis (Sheena Melwani)


Take a Bow Rihanna (Sheena Melwani)
2008-10-13
 17:56:11

Första dagen på prao

Hola hola!
Första prao-dagen .. Den var hur jobbig som helst! Jag har nog aldrig haft sån här värk i fötterna och benen någonsinn!
Jag & Malin kommer ha värsta muskliga låren på fredag, haha, nää skoja bara.
När vi kom fram till Gärdets tunnelbanestation yrade vi bort oss som vanligt, haha, även om vi hade en karta (a)
En kille kom iallafall fram till oss frivilligt eftersom vi såg ut som värsta turisterna med en karta i handen och visste inte vart fan vi skulle gå.
Det visade sig att vi gick åt helt fel håll, så tack för hjälpen! hehe.

Hunddagiset såg fett skumt ut. Det var typ i en källare & det var jättemörkt där nere. Men man vande sig iallafall och vi fick gå ut med 4 hundar var. Malin fick små hundar och jag fick stora, fan va jobbigt det var, haha dom är ju så starka jämnfört med mina små hundar. På förmiddagen gick vi 2 timmar och sedan på eftermiddagen fick jag gå 1 ½ timme till med en tjej & malin fick gå till rastgården och släppa hundarna lösa, lyllo!

Vi fick sluta ungefär kvart i 4 , alltså en jobbdag på 7 timmar, väldigt jobbigt! Höll på att somna på bussen faktiskt..

Här kommer lite bilder från idag:


Det fanns 32 hundar på dagiset!



Hunden fick ha någon grejj på nosen eftersom den drog så mycket, stackarn! :P


Helt klart favoriten bland de stora hundarna :) så söööt!
2008-10-12
 13:06:37

Uggs

Visst är dem fiiina? vill haaaa... but I have no money right now :(    1700 kr..

2008-10-11
 14:02:19

Äntligen helg!

Heejsan!
Sitter här och har precis fixat mig inför dagen. Jag, Sara & Malin ska åka ner till centrum en snabbis och kika runt lite och kanske ta en fika på det nyöppnade expresso house.
Vid 3 ska min familj åka iväg till mammas genrep i kören... inte det roligaste å göra en lördag :P men men.. man får väl offra sig för familjen nån gång. Mamma ska nämligen åka till Hawaii snart för att tävla med kören , så då ska dom ha en liten konsert för oss nära & kära innan dom åker iväg!

På kvällen ska jag nog inte göra något speciellt, nån som vill göra nåt??
Igårkväll gick jag till sara där även malin och amanda var. Vi kollade på idol och spelade min & amandas påhittade sång om H&M med lite instrument, haha!

aja, nu ska jag chatta vidare med Sara och sen ska vi nog åka. Ha en rolig lördag!

/ Denice ♥


såå gulligt :)
2008-10-10
 15:41:04

Fredag / "Dagens video"

Hello!
Idag var det sista dagen innan prao veckan! Fan va skönt. Men nu måste jag & Malin gå upp ur sängen ännu tidigare än vanligt, för det tar ca. 1 timme att åka till vårat praoställe. Jag ska ställa väckarklockan på 7.. buhu :/

I helgen måste jag verkligen hitta ett par varma skor eftersom vi ska gå ut med hundar hela dagarna .. annars får jag ta mina gamla från förra året, fast dom är i och för sig helt okej att ha på sig + varma.

Juste! Idag ledde jag och malin en egen gympalektion :P haha ja, det gick väl sådär. Det blev lite rörigt med alla bollar.
Nästa vecka (prao) tror man ju att man ska få slippa alla läxor och skolarbete överhuvudtaget, men då får vi två prao uppgifter i Gympa och SO/SV... + att en boklogg ska vara inne veckan därpå, s.u.c.k.

Oj gud vad jag blev sugen på Ben&Jerry glass nu, haha! Nån som vill göra nåt ikväll och köpa glass eller nåt?? :P

/ Denice ♥

Malin skickade denna video till mig & de som sjunger är faktiskt jättebra!

No air - chris brown & Jordin sparks

2008-10-09
 20:12:38

Lovebug


Haha, snyggingar! Bakåtslickat hår :P
2008-10-09
 18:22:46

Torsdag - halvstudiedag / Dagens låt

Hallå!
Idag har vi haft halvstudiedag, så vi slutade runt 12.
Jag & Malin har diskuterat om vad vi ska göra på våran egen idrotts lektion imorgon som hela klassen ska delta på.
Vad vi kom fram till får ni se imorn , ni som är med alltså ;)
♦ Uppvärmning
♦ Övning
♦ Huvudaktivitet
♦ Nedvarvning

Idag hade vi No prov - hjärtat & blodet. Det gick väl helt okej, hoppas jag får VG! måste hålla VG-nivån terminen ut.
Det har inte hänt något särskilt dagarna i veckan.. Nästa vecka är det iallafall prao & jag måste köpa vinterskor tills dess, alltså i helgen.. hoppas jag hittar några, annars blir det kallt om fossingarna eftersom en morgon här i veckan var det endast 1 grad *burr burr*.

Aja, nu måste jag fortsätta med mitt svenska arbete!

Denice ♥

Demi lovato - Trainwreck
2008-10-07
 19:23:41

Song 3

Haha, är tvungen att lägga upp den här videon!
Erma sings Burnin' Up by The Jonas Brothers!

2008-10-07
 19:14:36

Song 2

Samma tjej som sjunger This is me med Demi lovato!


2008-10-07
 18:59:54

A song..

En duktig tjej som sjunger 7 things med Miley cyrus!
2008-10-06
 18:14:04

Måndag

Hola hola!
Idag hade vi musikprov & det gick väl sådär.. haha. Hade fel på några musik hörövningar (a)
Efter skolan åkte jag, emilia, malin, amanda & sara till stan för att hämta ut våra reserverade biljetter till high school musical 3 som har premiär 22 oktober. Vi åt lunch där också, sen åkte vi hem igen.

Igår när jag & Sara satt på tunnelbanan på väg in till stan för att handla vinterskor (hittade dock inga!!) så satt det en stor tjock gubbe med typ skit stort huvud, och helt illröd i ansiktet var han också.
Han vänder sig mot sara och börjar prata jättenära henne (han stank, haha!) . Gubben börjar fråga sara om hennes framtid, haha. Typ vilken linje hon ska börja på & så sa han vad han tyckte hon borde göra när hon blir äldre. Det var typ att hon skulle flytta till landet för där håller man sig ren & fräsch, hahah. Jag satt och skrattade lite under min stora halsduk :) thihi.

Igår var det säsongstart för Gossip girl, äntligen! Det var väl bra ,  tycker lite synd om chuck :P
Aja, hare bra!

/ Denice ♥

Camp rock - Play my music
2008-10-04
 23:27:35

Sjunga sjunga sjunga..

Heejsan!
På morgon slog jag på disneychannel då camp rock visades igen :) + behind the scenes.
Vid 12 åkte jag & mamma till Farsta cenrum för att mamma skulle köpa nya mobiler till henne och pappa. Jag vill också ha en ny.. men får väl vänta tills bindningstiden har gått ut antar jag!
Jag fick med mig en stickad kort ärmad grejj från H&M, halsduk & vantar från Wedins accent + lite underkläder..Det behövdes!
Sen när vi kom hem har jag bara sjungit känns det som,haha. Har suttit och sjungit lite camp rock låtar framför datorn!
Jag och sara ska försöka skriva en låt, haha, vi får väl se hur det går ;)

Morgondagens planer är att jag & sara ska åka in till stan för att förhandsboka premiär biljetter till high school musical 3 + att vi ska kolla på vinterskor.

Skriver mer imorgon, godnatt!

/ Denice ♥


Dem skrev "lovebug" på ca 15-20 min :O

2008-10-03
 21:59:28

Camp rock med malin

tja!
Vi skulle egentligen se camp rock med amanda, emilia & sara idag, men dom blev typ sura över att vi inte vill käka på donken, så vi drog till kina resturangen istället.
Sen mötte jag dom på bussen och dom sa inte hej till mig :( så jag trodde dom va sura på mig, så jag satt och kollade ut genom fönstret medans dom viskade :P buhu..
Efter maten drog vi till mig och kollade på camp rock för oss själva :D

( Sara talar ej sanning ) mohahah

/ Denice ♥

2008-10-03
 16:19:14

Zac & Vanessa pratar svenska!

2008-10-03
 14:23:01

Studiedag

Tjena tjena!
Idag är vi som sagt lediga - studiedag! Fan vad skönt det var att sova ut , sov till ungefär halv 12.
Kollade för en stund sen på lite intervjuver med zac & vanessa från svt. Haha, de skulle säga 2 meningar på svenska! Vanessa lät som en turk, haha. Dem skulle säga : Lilla aktuellt är bäst! & Nyheter är coolt. Gå in på http://www.svt.se/ och leta er fram till intervjuverna på hemsidan om ni vill se dem.

Idag är det Camp Rock på disney channel kl: 19:00 & den ska jag se hemma hos Sara ikväll :)
Jag har sett den förut, den är jättebra! Bl.a Demi lovato & Jonas brothers är med i filmen.

Nu ska jag nog gå & ta mig en dusch och sen börja göra mig i ordning lite smått, ha en rolig fredag!

/ Denice ♥


Nu är dom i Spanien, Madrid!
2008-10-02
 19:46:10

Torsdag

Hej, det var länge sen!
På grund av allt "pluggande" hela veckan har jag inte hunnit & haft lust att blogga, men det är inte många som läser min blogg så det spelar väl ingen roll, hehe.
Igår hade vi svenska prov & idag hade vi so prov. Jag kan ju säga att inga gick så jättebra, haha. menmen, det bästa är att allt är över för denna vecka för vi är lediga imorgon! SOVMORGON! det behöver jag verkligen.
Vi får se vad jag hittar på i helgen, kanske ska vara med sara imorgon iallafall.

Har inte så mycket att skriva om för det har inte hänt något speciellt, hare bra!

/ Denice ♥

Jonas Brothers - Love bug