2009-01-31
 23:20:52

Hallon/björnbärs paj - recept i bilder


Köp denna förpackning!


Häll i bären i botten på formen & häll sedan över smuldegen.


Sätt ugnen på 225 grader och låt pajen grädda i 25-30 min.




Vispa vaniljsåsen medans pajen gräddar och ställ den sedan i kylskåpet.


Klart! Låt svalna.


Serverat! Det är mycket godare än vad det ser ut, loovar. Råkade bränna kanten lite, hehe.
2009-01-31
 18:56:31

Shopping i farsta centrum





:

Hej! Dessa blev mina köp ídag:
- Svart mönstrad jacka/tröja (vad man nu vill kalla det), 299:- Gina tricot
- Väska, 129:- H&M
- T-shirt, 129:- Gina tricot

Jag lyckades inte riktigt få bilderna bra, men men.. De ser finare ut i verkligheten än på bild.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tv:n. Jag känner mig inte riktigt bra, lite hängig.. Hoppas jag inte blir sjuk bara!
Puss ♥
2009-01-31
 13:00:34

Bilder från igårkväll


Sara & Amanda <3


Amanda posar för fullt, hehe.


Saris


Mamma köpte så jäkla mycket godis igår asså, haha.


Sara igen :)


Hahah, ursäkta för den fula/konstiga minen :P

Det var min kväll i bilder. Idag ska jag & mami åka till farsta och kolla runt lite. Have a nice day! ♥
2009-01-30
 18:26:40

Telescopic mascara! ♥

2009-01-30
 17:29:51

FRIDAY!

Hej fredag!
Nu har jag precis tagit en dusch & tänkte snart börja sminka mig med min nya mascara som jag köpte idag.
Ikväll kommer Amanda, Sara och kanske Emma och Malin över till mig för att  kolla på Let's dance eller hitta på något annat kul.

Efter skoldagen åkte vi till centrum för att låna en engelsk bok på biblioteket. Sedan tog vi en fika, eller rättaresagt jag & amanda ;)
Chailatte. Den var inte lika god som på gullmarsplan och dessutom tog den död på min tunga! seriöst, det gör fortfarande lite ont, haha.
Nu: titta på tv & fixa mig. Puusss. ♥


Emilia & Emma på Expresso House.


Jag dricker min brännheta chailatte...

2009-01-29
 22:34:57

Bus torsdag!

Hallojs!
Klockan 18-20 har jag varit på öppet hus på Kunskapsgymnasiumet med pappa. Vi var på två stycken föreläsningar. Skolan verkar faktiskt jättebra med roliga kurser o.s.v. :)
Inte höga intagningspoäng (190 poäng) & skolan var fräsch med trevliga lärare och elever.

Jag "försov" mig imorse, hehe. Orkade verkligen inte gå på spanska lektionen så jag sov vidare ända till klockan 9, skööönt!
Emilia, Sara & jag var lite små busiga på en rast då vi inte hade någonting att göra. Vi tog tejp och satte fast på vattenkranen, hehe det gamla hederliga buset. Sedan knöt vi ihop alla skosnören med varandra i hallen, hahah. Omogna, jag vet! Men kul var det iallafall. Det var några i vår klass som visst hade råkat ut för vårat bus ;)

Imorgon är det prov & jag har pluggat 10 min hittills. Det var ganska lätta frågor så jag stänger Historia böckerna för idag och pluggar resten på lästiden imorgon bitti. Godnatt alla! ♥


Amanda & Malin satt och kollade på film, "Dumpad" hela dagen typ, hehe. Bra sätt att fördröja tiden iallafall.


Jessica & Sofie på lektionen!
2009-01-28
 19:56:53

Forever21



Allt kommer från Forever21! Jag älskar deras kläder, så fina. Varje gång jag kikar in där så hittar jag massor som jag vill beställa hem. Tyvärr är frakten dyr, så jag kan inte beställa så ofta därifrån. I somras beställde jag ett par shorts och det gick på totalt 300 :- (inklusive frakt).
Imorgon ska jag ta ett snack med min mami & fråga om hon kan betala via nätet med hennes kontokort.
Sara ska beställa skorna som är så grymt fina. Jag kan typ inte gå i sånna skor, haha. Håller mig nog till mina låga klackar istället. Bäst så.
Snart börjar top model, byee! ♥
2009-01-28
 15:50:58

Hund i blazer ♥



Ojoj, nu blev det lite föör många bilder på Junior på senaste tiden. Det gick inte att ladda upp den sötaste bilden på han i min brorsas blazer, så denna får duga, hehe.
Hej föresten! Idag har det varit en ganska lugn dag i skolan. Vi har en vikarie i NO & matte som inte bryr sig om någonting. Han är jätteosäker och säger alltid: "eeeh". Halva klassen smet ifrån hans lektion idag och gick sedan hem :) Sköönt!

Ikväll blir det antagligen plugg och massa tv-tittande. Imorgon ska jag på öppethus på kunskapsgymnasiumet. Någon som går där? :) Ciaociao! ♥

2009-01-26
 22:15:12

Junior - alldeles nyss





2009-01-26
 20:49:24

Gone?!

Hallå Hallå!
Det har hänt något med min data, så allt på min dataskärm är förstorat, haha as jobbigt.
För kanske en timme sedan ringde Amanda till mig gråtandes och sa att Emilia var helt borta!  Hennes mamma var jätteorolig och hade inte fått tag på henne på hela dagen. Emilia hade liksom inte kommit hem efter skolan eller något sånt.
Jag ringde runt till några kompisar och alla spred det vidare.. Ja grät här hemma, för tänk om det hade hänt nåt allvarligt?!

Senare fick jag reda på att dem hade hittat Emilia. Tack gode gud säger jag bara. Emilias mamma hade typ ringt till dansskolan och så hade de sagt fel namn till henne, så då trodde dom att fel person var borta. Haha det här är as svårt att förklara eftersom jag vet knappt själv historian..
Hon hade haft sin mobil på ljudlöst under tiden då hon hade dansat. 50 missade samtal stod på hennes display, hehe.

Jaja, du får stryk av både mig och amanda imorgon så att du bara vet ;) Du skrämde livet ur alla oss! ♥

2009-01-24
 22:34:41

CB

Det enda jag vill göra just nu är att spola tillbaka tiden och få uppleva Chris Brown konserten om & om igen.. <3

2009-01-24
 17:49:31

Del 1 - köandet

Jag tänkte sätta mig & berätta lite smått om Chris brown konserten som ägde rum här i Stockholm igårkväll - 23/1.
Det började med att jag, emilia, malin, amanda och jessica åkte in till globen och började att köa tillsammans med många andra som redan hade kommit.
Vi trodde verkligen inte att det skulle vara så många där redan klockan 1, men så var det. Många hade kommit dit på morgonen och några hade tydlligen sovit över där!
Iallafall.. Vi satte oss mot tegelväggen och började våran "kö tid". Vi underhöll oss själva med en stor påse godis samt ordlekar. Jag vann faktiskt "Fox-tävlingen", mohaha suckers!
Tiden gick ganska snabbt i början tycker jag. Det kanske berodde på att jag inte frös ett dugg i mina varma uggs och vinterjackan.
Efter att några timmar hade gått gick jag, emilia & jessica in i globens köpcentrum och tog nästan varenda gratis tidning vi kunde hitta samt två stora kartonger från ica, haha. Jaa, det värmde faktiskt ordentligt under rumpisen :P

Vid 5-tiden kom Malins pappa med bilen och hämtade allas jackor och väskor m.m. Jag bytte om till mina tygskor eftersom jag kunde ana att jag skulle dö av värmeslag eller något liknande därinne annars.
Efter några minuter började mina fötter stelna mer och mer, och tillslut var de som två isklumpar som rullade fram eller nåt, haha. Jag kände inte mina fötter när jag gick, bara när jag sprang för då gjorde det så jäävla ont! Hemskt var det!

Det stod på hemsidan att de skulle släppa in alla klockan halv 6, men sedan sa de i högtalaren att de skulle släppa in klockan halv 7 (surt). Då passade jag, jessica och emilia på att ta varsinn cheeseburgare på Mcdonalds och värma våra små fossingar.

Klockan blev halv 7. Den tiden mellan halv 6 - halv 7 kändes som evigheter! Väl inne på parketten var alla tvungna att sätta sig ner för att inga skulle hålla på att knuffas och tävla om platserna längst fram vilket var skönt.
Det var två fjortisar som trodde att dem kunde sätta sig på alla. Vissa har verkligen ingen hjärna. Alla klagade på dem och det var en tjej som satt bredvid oss (som btw var fett rolig, hehe) som kände en vakt, men hon fick inte tag på honom..

Detta var nog allt om vårat köande. Det kanske inte var så intressant att läsa, men men.. Nu har jag iallafall berättat det! Puusss ♥

Bilder på oss i kön:



2009-01-24
 12:51:09

What to do?!

Jag är fett trött efter konserten igårkväll & jag hade sett fram emot en lång skön och lugn dag/kväll. Men när jag kommer ner så säger min brorsa ba:
- Jag ska ha 7 kompisar här ikväll så du bara vet. Du får vara här hemma om du vill.

Asså jag vill ha lugn & ro!!! 8 stycken skrikandes killar ska vara här och jag kommer bara få mer ont i mitt fucking huvud.
Sen säger mamma såhär:
- Du kan äta middag med mig & pappa hos grannarna. Det är ett annat alternativ.

Ett stor NEJ till det alltså! Världens tråkigaste grannar. Det är allt jag har att säga om dem, fyfan!

2009-01-24
 11:57:41

Smycken4U

Godmorgon! Jag hittade nyss en tävling hos Mini. Man tävlar om smycken för ca 7000 kr!
Det har öppnat en ny smyckesbutik här på nätet som heter: Smycken4U.
De har fiina smycken & inte alls dyra heller :) Gå in där och kolla om du gillar smycken!

2009-01-22
 23:30:11

Chris Brown imorgon!

Yeey! Imorgon ska vi, 5 stycken, äntligen gå & se Chris Brown konserten! Vad man har längtat alltså.
Det ska bli gryyymt kul. Tur att det inte är sviiiiin kallt ute som det var när jag & Sara köade till Idol finalen. Förresten, någon som vet om det finns några skåp eller garderober inne på Hovet där man kan hänga av sig stora tjocka vinterjackan? :)

Nu ska jag sussa, måste gå upp kl: 07:15 tomorrow. Godnatt! ♥

Chris Brown - Perfect Picture
2009-01-22
 21:03:35

"Little Black Book"

Tjohej leverpastej!
För någon sekund sedan började en film på tv3, "Little Black Book" som jag nu ska titta på tänkte jag ;)
Jag tar just nu en liten paus från pluggandet som jag btw inte förstår så mycket av, menmen..

Har nyss tagit en snabb dusch efter träningen på gymmet och så. Jag åkte ner dit med Sara & sedan mötte vi upp Malin, som dock åkte hem ganska tidigt eftersom det inte fanns några roliga/bra maskiner lediga :/
Jag & Sara sprang iallafall 25 minuter på bandet och sedan provade vi på lite maskiner.

Aja, nu ska jag titta vidare på the movie! pusshej ♥

2009-01-21
 20:55:21

GAAAH!



Hallojs! Ni kanske undrar varför jag har en bild på Danny. Saken är den att jag, sara & jessica stötte på han idag ute på stan :D Vi står & snackar precis innanför dörren på H&M och sen kommer plötsligt Danny in med sin mormor eller nåt, haha gulligt. Jag ba:
- Oh, där är Danny. (typ som om det inte var något speciellt, haha) Men sen märkte jag att det verkligen var han, hihi.
Så vi går ut från H&M och typ flummar, sen går vi in igen, hahah. Sedan går vi ut därifrån och då går dem typ precis framför oss och är påväg till en annan H&M. Sara med sina konstiga idéer asså:
- Jag vet! Vi låtsas att springa in i honom och sen låtsas att vi inte visste att det var han och sen börja prata med honom!
Haha jaa du Sara..

Jaja, nu ska jag chatta vidare med Saris. Byebye!
2009-01-20
 16:13:09

Tisdag





Tja!
Nu sitter jag & kollar på top model australia med träningskläder på, men saken är den att ingen vill träna med mig (!) Damp.. Har bytt om och packat väskan, så kan ingen träna..

Inledningen av detta blogginlägg blev väldigt deppigt, men det är just vad jag är nu.. Jag orkar inte skriva något roligt, bye!

2009-01-19
 22:07:01

Sara - Ironic

Här sjunger Saris " Ironic " , soo good! :)

2009-01-19
 21:42:31

I taket lyser stjärnorna.


Hahah, kolla mitt högra öga, helt suddigt! - På Sandy's.


Sara & Emilia - På Weekday!


Jag & Emilia - I nån cool skoaffär.

Hallå Hallå!
Idag var jag, sara, emilia, amanda, malin & emma på förhandspremiären av "I taket lyser stjärnorna". Njaa, jag hade förväntat mig mer av filmen eftersom boken anses vara såå bra. Men vissa scener var både roliga och sorgliga, så den var faktiskt godkänd, hihi. Gå och se den! ;)

Igårkväll var jag så jäkla trött så jag la mig i sängen vid 7-tiden & somnade vid halv 9. Haha det var sköönt att få lite sömn som jag knappt hade fått över helgen, höhö.
Hoppas denna vecka går snabbt för att på fredag är det Chris Brown konserten, wiiiihooo!!

Aja, nu ska jag titta vidare på 2 ½ men och försöka plugga lite på spanska läxan som är tills imorn :/ Puuusss!
2009-01-18
 15:48:48

Bio







Igårkväll snodde Junior min säng, buhuu. Så jag fick vänta tills han skulle gå kvällspromenaden. Han såg så gullig ut, haha :)

Hello! Idag såg vi som sagt på "Discodaggarna". Den var lite seg i vissa delar av filmen, men maskarna var så söta, så den var rolig, hehe. Jag var skiit trött eftersom jag var tvungen att gå upp klockan kvart över nio.. Sofie sov typ mer än halva filmen, hahah. Men sara var pigg & allert som alltid, humöret på topp :P

Det känns som om klockan är typ 8 på kvällen. Är så himla seg idag! Det får bli tidig sängdax ikväll I think. Puuusss
2009-01-17
 23:35:33

Hot N Cold

Nu har jag fått Saras inspelade låtar som mp3-filer :)
Jag kanske lägger upp dem här senare om jag får för sara, hihi.

En tjej som sjunger Hot N Cold!

2009-01-17
 19:16:35

CD-inspelning







Hejhej! Igårkväll kom Sara över & tittade på Let's Dance med mig. Sedan tittade vi på några Vänner avsnitt och åt godis ;)
Och idag åkte jag, sara & sofie till en cd-inspelnings studio. Sara hade fått i julklapp att spela in två stycken låtar i en riktig studio, så då hängde vi med henne. Hon sjöng "ironic" & "nothing compares" och hon var skita bra som vanligt :)
Morgondagens planer är bio, "discodaggarna", som börjar klockan 12 (!) Gaah, jag kommer vara så jäkla trött, haha. 
Jag som hade längtat till helgen för att kunna sova ut ordentligt, nejnej, då ska man på bio på morgonen. Nu ska jag inte klaga för det kommer nog att bli kul ;)  Byyyeee! 
2009-01-16
 15:30:57

Urban Outfitters



Imorgon ska jag & Sara in till stan för att b.la kolla vad som säljs inne på Urban Outfitters! ;)
Hittade dessa två plagg inne på deras hemsida. Fint till våren och sommaren.

Kvällens planer är Let's Dance med Saris, hihi. Vid 4 ska jag iväg till centrum med mamma & pappa för att handla lite smått&gott till kvällen. Puuusss
2009-01-15
 22:56:34

Discodaggarna

På söndag ska jag, sara & sofie titta på förhandspremiären av "Discodaggarna", haha.
Det är E.M.D som gör rösterna för maskarna ;) Det blir nog roligt! Och på måndag ska vi (6 stycken) titta på förhandspremiären av "I taket lyser stjärnorna", så det blir mycket bio tittande.

2009-01-14
 19:51:02

Tjuvlyssnat.se

Två flickor, den första ~4 och den andra ~8 sitter med sin mamma. Ingen har sagt något på ett tag så den första flickan bestämmer sig för att bryta tystnaden.
Flicka 1: Först kom dinosaurierna, sen kom indianerna och sist kom människorna.
Flicka 2 (ser upprörd ut): Menar du att indianerna inte är människor?!
Flicka 1: Ja...
Flicka 2: Men så kan du ju inte säga! Vår pappa är ju lite indian. Då är du en rasist. Vet du vad en rasist är?
Flicka 1 (ser förvirrad ut): Nej...
Flicka 2: Det är en sån som inte tycker om mörka människor på grund av hur de ser ut. Är du en sån?!
Flicka 1 (spricker upp i ett leende): Ja, jag är mörkrädd!
Flicka 2 tittar förtvivlat mot mamman som fnissar.
2009-01-14
 17:01:54

Jobbig "lill lördag"


Tjaa!
Guud vilken jobbig skoldag! Vi hade någon förberedelse till nationella proven i svenska, så vi skulle skriva en uppsats om hur vi kan förbättra samhället. Det var jättesvårt att komma på bra ämnen att skriva om & så skulle man dessutom skriva bra svenska. Menmen, det blir säkert bra. Nu är det bara 2 skoldagar kvar till helgen, yeey.

Om en halvtimme ska jag & mamma åka till mr tandläkare. Han ska kolla på mammas tänder, och sen ska han kolla på mina också och se om jag behöver tandställning.. Hoppas hoppas hoppas att jag får tandställning! *håll tummarna*.
Jag vill helst ha genomskinlig tandställning som inte syns, börjar ju gymnasiumet i höst..  Heeeejdå!
2009-01-13
 23:12:54

Lika som bär?

 
"Idol Gathania" & Alicia Keys
2009-01-13
 22:03:30

Trötter


En bild jag har gjort om i picnik. Vi ser värsta fräkniga ut i ansiktet, hehe.
Hola! Idag har det varit en allmänt vanlig tråkig skoldag. Det känns att denna termin kommer vara så mycket jobbigare än höstterminen. Nationellaproven m.m. Det är bara att bita ihop så ska nog allt gå bra förhoppningsvis ;)
Jag har varit så himla trött hela dagen & speciellt efter gympapasset i skolan. Tur att det var vår sista lektion för annars hade jag nog somnat på lektionen efter.
Jag hade egentligen tänkt att gå och lägga mig i tid idag, det vill säga ungefär nu, men jag är ganska pigg efter tekoppen jag drack nyss så det blir att jag glor på Tila Tequila senare. Ciaociao!
2009-01-12
 18:28:18

I taket lyser stjärnorna



Haha, lite komiskt att alla 3 hade tagit på sig trasiga jeans när vi skulle till Vällingby ^^

Hej föresten! Jag sitter klistrad framför tv:n där alla idol finaler visas, fick låna dvd:n av Sara ;)
Efter skolan åkte jag, sara & amanda in till stan för att hämta ut biobiljetter till förhandspremiären till "I taket lyser stjärnorna". Sedan gick vi till Mcdonalds. Min mage var jättehungrig!!
På tunnelbanan på vägen hem stod vi bredvid Cicci från idol 2005 om någon kommer ihåg henne, lite coolt sådär.

Jaja, nu ska jag titta vidare.. byebye! ♥
2009-01-11
 00:48:32

Tacobar





Hejhej! Jag har redigerat bilderna på en sida som heter www.picnik.com. Om man inte förstår photshop, så är detta en bra enkel sajt att börja lära sig hur man redigerar effekter m.m.
Idag skulle jag, sara & amanda hämta ut biobiljetter, men de släpps inte förens på måndag, så vi åt bara middag på tacobar och kollade lite i affärer innan vi åkte hem till sara.
Vi kollade på Grease som amanda inte hade sett , hehe. Jag var kvar där tills kvart över 11 då jag gick och mötte pappa med hundarna ;)
Nu väntar jag bara tills mitt one tree hill avsnitt ska ladda färdigt, och sen ska jag gå till sängs & kolla på det. Pusshej!
2009-01-09
 18:22:37

Tävling!


Jag är med & tävlar om alla sex and the city säsonger hos Lily, var med du också! ;)
2009-01-09
 17:46:08

FREDAG!







Äntligen fredag! Vi har bara haft 2 skoldagar denna vecka eftersom vi började igår, men det känns ändå som att det var evigheter sedan det var fredag.
Jag är helt slut. Trött och en jävla träningsvärk i ljumskarna så att jag knappt kommer upp för trappen. Ja, så illa är det. Det blev mycket värre över natten, men jag hoppas att värken minskar tills på söndag då jag & malin ska ge oss iväg till gymmet för 2:a gången.
Ikväll ska jag titta på let's dance, och sedan gå & lägga mig tidigt om jag inte hinner somna i soffan. Jag får försöka hålla mig vaken så att jag inte vaknar så tidigt imorgon.
Juste, morgondagens planer.. Jag ska iväg med Sara, Jessica & Sofie till stan där Sara ska spela in två låtar i en riktig studio (!) Så då kommer vi stå där som ett stöd för henne, hehe ;)  / Denice ♥
2009-01-08
 21:14:47

LJUUUUS.







Hola amigos!
Vi fick en ny spanska lärare idag som heter Pernilla. Förra terminen hade vi minst 5 olika spanska lärare och lärdes oss då samma saker om & om igen. Men nu har vi en lärare som för en gångs skull är utbildad som spanska lärare, så vi ska ha henne terminen ut.
Jag satt nyss och kikade efter hus som uthyrs på Öland i sommar. Det är nog ganska fullbokat överallt, men jag hittade en liten stuga som verkade mysig. Jag vill bort från Tyresö i sommar och vi har inte varit på Öland på länge, så då tänkte jag att det var en plan ;)
Den 14:e juli fyller prinsessan år, så då kommer det vara massa artister m.m där i Borgholm som firar henne, ganska underhållande faktiskt efter att ha kollat på det på tv några gånger. Vi lyckas alltid tajma så att vi åker hem dagen innan just den dagen inträffar, så typiskt!
I ♥ Borgholm :)   Ha en bra kväll! puusss
2009-01-07
 21:06:24

Träning.

Inga bilder idag - hade inget speciellt att fota helt enkelt.
Hola föresten!
För 1 ½ timme sedan kom jag hem från gymmet som tillbringades med Malin. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra i början eftersom allt är helt nytt , så vi satte oss på varsinn cykel och cyklade 10 min som uppvärmning.
Efter det testade vi på olika maskiner som tränade ben, mage & armar. Vi har bestämt oss att åtminstone träna 2 ggr i veckan.
Jag kommer förmodligen att ha världens träningsvärk imorgon eftersom jag är så otränad. Får se om jag kommer upp i tid till skolan eller inte, haha det blir nog svårt efter alla dessa sovmornar.

Nej, nu ska jag hitta på något annat. Min data går inte att få igång, så jag är tvungen att sitta vid mammas data som inte har msn(!) ... puusss
2009-01-06
 21:56:05

Kvällsmys







Go´kväll.
Just nu äter jag pepparkakor & dricker te samtidigt som jag tittar på shear genius.
Åt en god frukt sallad som jag gjorde själv för en stund sedan, mumsigt! Eller jag vet inte om man kan kalla det en fruktsallad, det var endast två frukter i skålen, hehe.
Imorgon blir det träning med mallanbrallan för min del i friskis&svettis nya lokaler! Exciting.

Ha en bra kväll & natt! puuusss ♥



UPDATE; I can't sleep! Helt hopplöst. För det första var jag jättehungrig, så jag gick ned & hämtade 2 mackor. Sedan tittade jag vidare på vänner medans jag åt och hoppades på att magen skulle sluta kurra och kännas tom längre - men det gör den fortfarande. Jag orkar verkligen inte gå ned igen klockan: 02:48 och hämta mer mat.
Jaja, jag får väl helt enkelt tvinga mig till sömns. Godnatt alla! ♥
2009-01-05
 22:18:42

Miiix.







2009-01-05
 18:37:28

Tidningsläsning & tv ..





Tjoo!
Min dag har bestått mestadels av tidningsläsning och tv-tittande.
I nästa frida tidning kommer Robin B vara på omslaget, hihi :) besatt eller vad?!
Jag, mamma & pappa åkte även ner till centrum för att handla mat och sedan åka vidare till friskis&svettis där jag skulle köpa mitt gymkort, men det var dessvärre stängt idag eftersom dem tydligen renoverar.. Då får jag nog köpa det på torsdag istället!

"Föräldrarfällan" visas på 4:an just nu, haha den är så rolig, men ikväll visas ingenting intressant vad jag vet iallafall.
Imorgon börjar top model 11, finally!

Magen kurrar, dags för middag snart hoppas jag. Ha det gött!
2009-01-04
 22:57:28

Lights will guide you home






Citat från: Fix you - Coldplay

Hejsaaan!
Dagen har tillbringats med en familj i pappas släkt. Vi hade "lilla julafton" som vi brukar kalla det , och många andra också. Jag fick en stor sminklåda med massa smink i. Jag har ingen aning om fall det är bra smink överhuvudtaget, men det får jag väl ta reda på senare. Slängde smink som jag inte använder, som t.ex. läppstift, läppennor, nagellack o.s.v.
När vi satt & fikade berättade mamma en historia om min syssling som jag inte hade fått hört innan.
Matilda (min syssling) hade umgåtts med sina kompisar på stan, och sedan hade de promenerat lite runt skogarna och så. Senare skulle några kissa i skogen, så de hade spridit ut sig och så när matilda skulle sätta sig där i skogen hör hon prassel bakom sig, så hon blev skit rädd och sprang därifrån. Hon lämnade sin ryggsäck där eftersom hon var helt panikslagen!
Matilda skulle den kvällen ringa hennes föräldrar för att de skulle skjutsa henne hem eftersom det inte går några nattbussar i lilla huddiksvall. Mobilen låg kvar i ryggsäcken och dem blev såklart jätteoroliga.
Matilda sprang ner till stan igen och träffade på en kompis som skulle ta henne hem till sig.
När föräldrarna + syskon börjar leta efter matilda eftersom hon inte svarar i sin mobil, så får dem syn på hennes ryggsäck mitt i skogen och utan några spår från matilda. Oj oj oj, fan vad rädd man ska bli där alltså!
Senare på kvällen hittar dem matilda .. Shit vad glada dem var , haha. Det kan man ju förstå, right?!

/ Denice ♥
2009-01-03
 21:27:02

CAAANDY





Mmmmm, sitter uppe på mitt rum & äter godis som pappa har köpt till mig idag :)
Jag har nyss kollat på körslaget med mamma. Det var roligt faktiskt. Utröstningen är om ett litet tag, men det orkar jag inte titta på.

Imorgon ska jag & malin iväg till friskis&svettis där vi ska köpa våra terminskort. Vi kanske får nån visning av personalen om hur man hanterar vissa träningsmaskiner på gymmet också. Det ska bli roligt att börja träna igen! ♥
2009-01-03
 18:00:01

Dark night



Jag försökte fånga halvmånen på bild, men det blev lite misslyckat som ni själva kan se..
För en stund sedan kom jag nyss hem från ica med mamma + hundar. Mamma köpte hallon & blåbär till mig, så nu kan jag äntligen göra min efterlängtade hallon/blåbär smoothie efter maten :)
Korkad som jag är, satte jag på mig tighta jeans, så mina ben var som istappar! burr..

Jag längtar verkligen till våren.
♦ Få sätta på sig en tunnare jacka eller bara en tjockare tröja.
♦ Ta av sig uggsen som ersätts med tygskor eller något liknande.
♦ Ljusare dagar samt tidiga kvällar.
2009-01-03
 15:10:01

My dream





Hallojs!
Inatt drömde jag världens bästa dröm, haha. Det var självklart om Robin Bengtsson ;)
Vi såg ju honom igår, och jag tror det var därför för att förra gången vi såg honom drömde jag också om honom natten därpå.
Jag var iallafall med i idol & det var ju Robin B också. Sedan skulle alla i "idol-gänget" träna, fråga mig inte varför.
Då skulle vi studsa på en matta och försöka brotta ned varandra, haha. Och då frågade Robin om vi kunde vara två och två eftersom vi var jättebra kompisar. Jag hann inte ens svara så säger Alice: Kom robin.. han ba: jaha... haha jävla bitch Alice var i min dröm då.
Så Loulou ersatte Robins plats, hahahah och jag brottade ned henne varje gång !

Det var min dröm denna natt! :)  ♥
2009-01-03
 01:56:37

Årets..

Årets tv-serie: Desperate Housewives / Gossip Girl

Årets stilikoner: Hmm.. Säger väl Vanessa Hudgens dårå ;)

Årets stilar: no idea..

Årets pryl: Ipod touch

Årets plagg: koftor :)

Årets accessoar: Smycken

Årets ha-begär: sol & värme

Årets stad: Stockholm!

Årets bok: Har knappt läst någon bra bok 2008, men jag började läsa första twilight boken, så jag säger väl den då.

Årets panik: Julstressen.. julklapparna

Årets sajt: Kenzas blogg, haha går alltid in på den ;)

Årets film: Twilight & high school musical 3

Bästa parfymen: Paris hilton - CanCan

Bästa shoppingen: I Stockholm

Bästa resa: Har inte rest något 2008 :( haha bara till Danmark, men det sööög. Kanske till landet med sara!

Årets drink:  Drink o drink vet jag inte om det är, men smoothie är gott, haha..

Årets artist: Hmm.. Chris brown & Britney har släppt bra låtar ;)

Årets låt: Vet inte.. Circus är bra! :) Kommer inte på någon annan just nu..
2009-01-02
 21:25:29

Idol - Vällingby











Vilken rolig dag! :)
Det är alltid lika kul att se idolerna sjunga varsinn låt. Idag blev det 3:e gången jag såg dem.
Kön till signeringen var gryymt lång & vi kom någonstanns i mitten, men det tog inte lika lång tid som jag trodde faktiskt.
Jag köpte idol skivan och fick den signerad ;) Förra gången köpte jag Kevins singel.
Vi ställde oss ganska långt bak när dem sjöng, så det blev inga närbilder eftersom jag inte kunde zooma mer, men whatever, det blev hyffsade bilder tycker jag iallafall.

Nu ska jag gå ner och fixa frukt te, ha det bra! / Denice ♥
2009-01-02
 12:11:15

Crazy dog!









Hejhej!
Ojoj, jag behöver verkligen putsa kameralinsen ser jag nu! Alla bilder blev suddiga..
Leo (som har gröna bollen i munnen) var helt tokig igårkväll. Han lägger sig som en padda på golvet dvs att han sträcker ut båda bakbenen och krälar sig fram med frambenen, haha. Det ser jätteroligt ut! Jag kan försöka få med det på film någongång.

Anyway, idag bär det av till Vällingby köpcentrum där 3 idoler ska framföra varsinn låt. Jag & några kompisar såg ju dem i Haninge centrum för inte så länge sedan, men vi vill se dem igen, hihi.
Jag kanske tar med min kamera, så då när jag kommer hem bjuder jag på några bilder ;)

Nej, nu måste jag börja göra mig i ordning. Ha en bra dag! pusshej
2009-01-01
 16:50:44

Nyårs bilder!













Gäääääsp! Gud så trött jag är. Jag vaknade (läs; väcktes!) klockan halv 3, så jag har vänt på dygnet totalt.
Igårkväll var jag med Amanda & sara, men sen kom sofie och umgick lite med oss också. Vi spelade sällskapsspe (hihi) & sedan vid kl: 00:00 gick vi ut för att kolla på fyverkerierna. Det var inte så jättemycket rakteter detta år, tråkigt. Det brukar vara mycket mer, iallfall vid Renlavsgången där jag bor.
Jag fick inga bra kort på fyverkerierna eftersom kameralinsen blev suddig av all fukt..
Nu är det år 2009! Det här året ska bli bättre än 2008 :)

Mina nyårslöften: Träna + plugga mer.  ♥
2009-01-01
 03:26:03

GOTT NYTT ÅR!