2009-02-28
 16:59:06

Drar snart









Om typ 5 min ska jag bege mig ut i snön och möta upp Emma. Vi ska gå till ica tillsammans och köpa godis med sara & sedan ska alla 3 gå hem till amanda ;) Pusss
2009-02-28
 14:42:15

Saturday









Med dessa tjejer ska jag spendera lördagskvällen med :)
Jag ska vara hos amanda vid halv 6, så det är ingen brådska med att fixa sig. Ha en bra dag! ♥
2009-02-27
 22:35:29

Stan med jessica







TJOHO! Idag blev det en stan-dag med jessica ;) Jag köpte Hsm boxen med alla 3 hsm filmer och en ny foundation från max factor som ni kan se ovan. (om ni inte är blinda. Iförsig så läser ni nog inte min blogg eftersom ni inte kan se) haha, det där lät bara dumt, ta inte illa upp! :)
Det var faktiskt riktigt fint väder ute idag och dessutom var det varmt så vårjackan åkte på. Men ju senare det blev desto kallare blev det, tyvärr.

Imorgon ska iallafall jag och några andra sova över hos amanda. Vi är ensamma i huset fram till klockan 12, typ. Så vi får laga middag själva och sådär, ska bli trevlans! See ya later ♥
2009-02-26
 23:59:06

Tävling!

Tävlar om detta halsband som är värt 900 :- hos Maria. Var med du också!

2009-02-26
 23:22:51

Gratismode

En bra sida där man samlar på sig poäng som vanligt alltså. Lättare på denna sida än de andra tiotals gratis sidor :P
Registrera dig via denna Länk och få 50 poäng direkt ;)

Du får 50 poäng om du värvar en vän som blir aktiv (dvs samlar på sig 100 poäng) plus 4 poäng direkt för själva värvningen.
Du får 25 poäng om du skriver ett inlägg om Gratismode.se på din blogg och din bilddagbok (20+5 poäng).

Presentkortet kan du välja att lösa in på en mängd olika butiker, då de använder sig av Superpresentkortet. Du kan själv välja var du vill handla saker. H&M, MQ, Lagerhouse, SIBA, Bianco, Cubus osv.. massor av olika butiker.

[Klicka här och bli medlem!]

2009-02-26
 22:41:04

Torsdag





Hello! Har ätit semlor 3 dagar i rad nu, hehe. Det är så gott + att det är ju bara en fettisdag om året så då måste man passa på ;)
Idag har jag iallafall varit på gymmet med malin & amanda. Sen dess har jag inte gjort ett piss faktiskt. Bara tagit det lugnt hemma framför datan/tv:n.

Imorgon ska jag till stan med jessica. Har en liten inköps-lista nedskriven, så jag får se om jag hittar något! Byebye! ♥
2009-02-26
 16:47:22

?


Ett stort sammanträffande - eller så har Paris Hilton gett sig ut på en världsomspännande jakt för att få till det med hunken Robert Pattinson.  
Bara två timmar efter att "Twilight"-stjärnan landade i Tokyo, där han ska marknadsföra sin vampyrfilm, anlände även Paris till den japanska huvudstaden.
  

Leave him alone // amanda & denice, hahaha. Jag håller med. Paris tror att hon kan få vem hon vill? Det roliga är att hon får nobben hela tiden. Christian ronaldo brydde sig inte ens om henne när hon försökte "stöta" på honom.
Robert Pattinson + Paris Hilton = not a nice couple ;D
2009-02-25
 21:02:52

Nya frisyren!









Hallå hallå! Vad tycks om mig med lugg? :P Ganska ovanligt att se sig själv med lugg även om jag har haft det tidigare (ca 1 år sen), menmen man vänjer sig vid det tillslut.
Idag skulle ju vi på bio och se madascar 2 för endast 30 kr (!), men det var jättelång kö så vi drog hem till Amanda istället med varsitt glasspaket, haha. Vi kollade på Harry Potter 4 som Robert Pattinson är med i :)

Jag hittade massa små bilder på Pattinson i gamla frida tidningar, så nu har jag satt upp lite till på min garderobsdörr. Ska göra om hela mitt rum snart när pappa har lagt klart golvet i vardagsrummet, läängtar! Det ser förjävligt ut här asso :P Ljusgula & ljusgröna väggar, not nice! Hare bra!
2009-02-24
 20:17:10

Tisdag



Tjoho! Twilight var nog bättre nu, andra gången jag såg den :) Ska lätt köpa den när den släpps på dvd 29 april (har jag rätt?) , vem ska inte liksom? ;)
Innan bion köpte jag en jeans väst. Det är egentligen inte riktigt min stil, men den var faktiskt fin!

Fettisdagen idag då. En semla väntar att bli uppäten när som helst, mums! Bye bye

2009-02-23
 22:16:43

Twilight.




Postern man fick i en tidning som jag och sara köpte i lördags. En tysk tidning :P


Har suttit ett tag och rensat igenom alla mina tidningar som jag har haft i drygt 2 år. Hittade några fina affischer som jag satte upp på mina garderobs dörrar :) Bl.a på Zac efron, Jonas brothers, Gossip girl m.m.

Hallojs! Igårkväll satt jag, amanda, malin & sara uppe och tittade på hela Oscargalan! Det var grymt jobbigt mot slutet, haha höll på att slumra till flera gånger.
Vi gick och la oss runt halv 7 och vaknade vid halv 2, så vi fick lite sömn iallafall ;)

Imorgon ska jag & mami till stan för shopping och bio. Vi ska se Twilight! Jag har redan sett den en gång, men vill se den igen + att mamma har inte sett den.
Nu ska jag fortsätta att kolla på Tila Tequila, puss.
2009-02-23
 17:46:46

Robert Pattinsson på Oscars galan!

2009-02-22
 17:02:01

Mobil bilder (sämst kvalité)


Sara i vällingby. Gillar bilden!


Malin är ledsen. Eller det ser iallafall ut så ;)


Haha, hittade fulaste skorna inne på Urban Outfitters!


Jag, Sara & Amanda gjorde fejk tatueringar igårkväll, hahah. Man fick med i nån tidning jag och sara köpte igår :P




Sara sjunger "Viva la vida" på en konsert i fredags :) (Suddiga bilder...)
2009-02-22
 02:06:11

Lördag






Bilder från igårkväll!

Tjena! Oj va skönt det var med sovmorgon! Jag vaknade runt 1. Tur att jag stängde av mobilen igårkväll för att när jag satte på mobilen imorse hade jag fått 4 sms. Jessica skulle egentligen med mig & sara till stan idag, men J orkade inte vänta på mig eftersom jag sov så länge, så hon drog till skärholmens centrum istället ;)
Jag köpte ett par mörka jeans leggins från Vero Moda, 280:- & en randig t-shirt från Gina Tricot :)

Ikväll har jag varit med Amanda & Sara. Vi kollade på Melodifestivalen och Hot chick. E.M.D var ju lätt bäst! ;) Right?!
Men.. see ya later aligator, godnatt! ♥
2009-02-20
 23:59:48

Fuck..

Nån har tagit min fucking foundation! Seriöst.. Jag använde den igårmorse och imorse när jag skulle sminka mig så låg allt på sin plats UTOM min foundation. Jag har varken lust eller råd att köpa en ny.
Jag anade att min brorsas flickvän kanske hade snott den eller nåt, men hon sov här i tisdags så hon har inte tagit den.
Den ligger ingenstanns! Jag har inte bärt den från badrummet på flera dagar och det är jag helt säker på!

Hmm.. nån som kan erkänna tjuveriet?! :P
2009-02-20
 16:41:13

Rihanna fyller år

Rihanna turns twenty-one today! =)

2009-02-19
 19:34:56

Hello Thursday!







Hallå i stugan! Snygga bilder, huh? ;) Ha ha, not. Junior ser helt cp ut på sista bilden :P
Idag har jag och jessica "pluggat". Det blev inte så mycket plugg som vi hade tänkt oss (as always!). Jag tänkte börja SO pluggandet efter maten så att jag får lite energi i mig.

Haha, jag är typ Ankis (so-läraren) änglabarn. Hon berömmer mig all the time, haha. Att jag jobbar jättebra på lektionerna och att mina arbeten är fina , hihi. Jag gillar att vara ett litet änglabarn, men jag hatar när andra är det, hahah nej men ni fattar vad jag menar ;)  Puss! ♥
2009-02-18
 19:12:32

Wednesday






Gamla bilder <3

Tjooo!
Dålig uppdatering igår p.g.a att jag var lite upptagen *bortförklaring* höhö.
Idag direkt efter skolan gick jag och sara hem till mig för att plugga på både svenska och so, men det gick ju inte lika bra som planerat -.-
Vi hann bara med en uppgift i so, hehe. Jag måste nog plugga lite svenska idag eftersom imorgon måste jag verkligen plugga mycket till so provet som är på fredag!

Det har väl inte hänt något speciellt idag.. Jag och Sara satt och knaprade musli när vi pluggade, hahah det är gott ;P
Sen idag på syslöjden sydde vi klart våra necessärer som dock inte blev som vi hade tänkt oss.. De blev helt misslyckade, haha. Vi ska nog sy något annat komplicerare och finare nästa gång! Puss 
2009-02-16
 18:57:31

Monday








Hola! Början på en hel ny vecka.. jobbigt! Men se det från den ljusa sidan istället eftersom snart är det ju faktiskt sportlov ;) Vi behöver bara stå ut en enda vecka till.
Jag var duktig och tog hem SO boken för att jag tänkte göra en inlämningsuppgift, men jag fattar nada vad man ska göra. Vi fick något häfte som vi ska göra tills på fredag, men vår lärare har knappt förklarat ett skit.

Direkt efter skolan drog jag & malin ner till gymmet och var där i 1 timme. Nu är jag jättehungrig så jag hoppas att maten är färdig snart! pusshej! ♥
2009-02-15
 18:55:37

Picasa









Bestämde mig för att ladda ned "Picasa 3" och det gjorde jag helt rätt i :) Ett jättebra redigeringsprogram! Rekommenderas till alla foto intresserade.
2009-02-15
 15:39:49

Lindsay Lohan



Är inte denna en typisk "Denice tröja" så säg mig? De som känner mig kan kanske intyga att det faktiskt är det, hehe.
Jag älskar koftor och dessutom är den randig & det gör den ännu finare :)

Från: Melba

2009-02-15
 01:14:07

Happy Valentine ♥

Hallå Hallå! Det har inte blivit några inlägg tidigare idag eftersom jag har varit upptagen. Jag åkte till stan med sara och sofie. Vi tog en fika på espresso house och strosade runt lite i butiker :)
Efter det köpte jag och sara pizza. Senare på kvällen kom amanda över till oss och kollade på melodifestivalen och just my luck ;) Det var min dag det! Hur var eran alla ♥ dag?

Nu ska jag sova, pusspuss! Godnatt.

Emilia & jag i somras :)

2009-02-13
 23:44:23

Tävling!

Jag är med och tävlar om ett peace armband hos Mona :)

2009-02-13
 16:37:31

Fredag den 13:e

Fredag den 13:e idag ju, scary... Jag har iallafall inte haft otur med någonting idag..hittills!
Idag var det "friluftsdag" för alla 9:or och 7:or tror jag att det var. Jag och Jessica badade i simhallen på förmiddagen och sedan spelade vi badminton på eftermiddagen. Mellan de två träningspassen käkade vi på donken ;)

Ikväll vet jag inte vad som händer. Jag hittar väl säkert på någonting med tjejerna :) Hörs imorgon! puss ♥
2009-02-12
 15:04:07

Torsdag

Lite bilder från gymmet :)








Hejhej!
Idag hade vi halvstudiedag, så jag & sara åkte och gymmade (andra gången i rad denna vecka, wiihoo).
Efter drygt 1 timmes träning åkte vi hem och nu sitter jag här. Klockan 16 - 18 är det öppet hus på designgymnasiet i Sickla, så dit ska jag med pappa senare :)
Man måste ju välja gymnasium snart och jag har inte ens 3 alternativ än som jag skulle kunna tänka mig att välja, men det ordnar sig säkert!

Haha, idag när jag var hos skolläkaren och kollade min rygg så frågade hon:
- Vilken klass går du i?
- 5:an. Nej, jag menar 8:an.. oj vänta lite.. 9:an. Jag går i 9:an..
Haha snacka om att jag var helt snurrig i kolan. Hur kan man glömma bort i vilken årskurs man går i?! :P
Jag skulle iallafall bara växa ungefär 1 centimeter till (Jag är 1,60 cm).

Oh, denna låt spelades på gymmet idag. Det var så länge sedan man hörde den!
Gallery - Mario Vazquez

2009-02-11
 18:09:31

Gymmet







Tjaaow! Jag kom hem från gymmet för drygt en halvtimme sedan. Vi slutade gymma vid halv 5, men eftersom vi fick skjuts hem av min mamma som skulle hämta ut paket o.s.v så tog det lite tid.
Det har varit en rätt seg dag, gillar inte onsdagar p.g.a alla jobbiga & tråkiga lektioner. Vi fick iallafall tillbaka våra matteprov och jag fick VG! wiiihoo.

Ikväll ska jag och mami lägga på ansiktsmasker som vi har köpt idag m.m. Och sen får man ju inte glömma att titta på top model 11 finalen ;) och inte heller Tila Tequila finalen (den visades visst inte igårkväll, hela gänget återträffades och pratade). Hare bra! puss ♥
2009-02-10
 22:33:00

Dax för Tila Tequila



Nu är det dax för finalen av Tila Tequila! Jag vet hur det slutar, men det är ändå roligt att kolla på det ännu en gång :)
Ska upp 07:15 eftersom att jag måste duscha.. Imorgon bär det av till gymmet med mallan direkt efter plugget! Goodnight
2009-02-10
 19:53:42

New shoes!







Nya skor! De kommer från din sko och kostar 299:-
2009-02-10
 17:09:39

Tisdag 10/2



Heejsan! Jag sitter just nu och tittar på Hell's kitchen. Haha, det är verkligen underhållande! Gubben skriker, gapar och svär åt alla som gör fel ^^
Idag dansade vi bugg på gympan, haha. Dans är inte direkt min bästa sida, men grundstegen i bugg är ju jättelätta. Sedan gjorde vi lite snurrar här och där.

Inga prov eller läxor på hela veckan! Jag minns inte sist vi hade en fri skolvecka, så jävla skönt. Nästa vecka blir det full rulle igen, iallafall i SO:n. Vi har lite arbeten som ska vara inlämnade på fredagen och vi har även prov då också.
Imorgon får vi tillbaka matte proven, hoppas på ett VG! aja, nu ska jag titta vidare på tv
2009-02-09
 21:24:33

Nya bilder i rummet





Dessa bilder satte jag upp på min garderobs dörr för en liten stund sedan. Det tog lite tid att få allt snyggt, men jag tycker att resultatet blev ganska lyckat tillslut, eller? ;)
21 bilder på b.la: vänner, idolfinalen, chris brown konserten m.m. Nu är mitt rum lite roligare iallafall! ♥
2009-02-09
 17:17:06

Monday









Tjenare! Jag satt nyss & lekte lite med ett redigerings program. Det tar ett tag innan man lär sig alla funktioner, så det är bara att testa sig fram på massa olika sätt ^^
Idag: Matteprovet gick faktiskt helt okej. Det var 3 tal som var lite kluriga, men hoppas att jag får VG eftersom att jag helst vill behålla det betyget när jag går ut 9:an i sommar.
Vi fick tillbaka vårt musikprov idag, fick VG :)

Jag är i ett stort behov av pengar just nu! Ska bara titta hur mycket pengar jag har på mitt konto .... 13,50 spänn! Jag säger ju att jag är en fattiglapp i nuläget. Det är 11 dagar tills jag får min månadspeng.. Hur ska jag kunna stå ut?!
Jag minns inte när jag var såhär fattig senast, haha. Min brorsa fyller 18 år den 25:e februari och då måste jag köpa något extra till honom också, bläää... Hejdå så länge!
2009-02-08
 17:53:59

Ballerinaskor



Hur söta? Vill ha alla, speciellt de blommiga, väldigt sommriga. Det kommer nog bli att jag köper de blåa också ;)
Läängtar till sommaren! Man måste vara jäkligt snabb med att beställa skor nu. Vissa storlekar är redan slut och det är liksom februari?! hehe. Dessa kommer från H&M och kostar 129:-
2009-02-08
 14:54:03

NEW YORK!

Engla's showroom lottar ut en resa för 2 personer värde 10.000 kronor i samarbete med Airtours!
För att vara med & tävla behöver man motivera varför man vill åka till just den staden man har valt ut (städer finns att välja på Airtours hemsida, cityweekends).
Haha, jag är verkligen sämst på att motivera, men här kommer åtminstone ett försök:

Jag skulle vilja åka till New York! Det har alltid varit min dröm stad, bl.a på grund av all shopping! Jag älskar verkligen att shoppa!
Idag på morgonen satt jag och bläddrade lite snabbt i Dagens nyheter och fick syn på alla res - erbjudanden. Direkt när man ser dessa annonser blir man ju så sugen på att åka utomlands! Man får liksom upp alla drömmar upp i huvudet och önskar att man befann sig just där vid denna tidpunkt.
Jag är så avundsjuk på alla vänner som åker utomlands.. Det brukade vara jag och min familj som åker utomlands varje vinter, men nu är det slut på det. Det varade i ungefär 6 år, men nu har pengarna inte rullat in som de ska, haha, så det har inte blivit av. Jag saknar precis allt med att befinna sig lååångt utanför Sverige. Nu har det gått några år sedan det hände oss. Jag saknar värme, sol, bad, shopping (utomlands). Är så himla trött på att vara helt fast här i lilla Tyresö i Stockholm och göra samma saker varje dag. Eftersom jag endast är 15 år, så kan jag inte göra så himla mycket av situationen utan det gäller bara att gilla läget och acceptera detta.

OM jag har turen att vinna en resa till en valfri stad ska jag börja söka sommarjobb direkt (kanske redan har chansen att få ett!) och börja tjäna en slant och spara nästan allt till resan för att kunna ha möjligheten att leva lite lyxliv när man ändå har chansen liksom.

Detta var resultatet av min motivering, inte den bästa kanske, men jag presterade mitt allra bästa iallafall.. Håll tummarna för mig! :D ♥


Bild lånad av Engla's showroom

2009-02-08
 13:28:19

Sunday

Bilder från igårkväll hemma hos sara:

Amanda!


Amanda & jag


Amanda & Emilia

Hallojs! Det blev en lång sovmorgon för mig idag. Så ska det vara på söndagar, en riktig slappis-dag ;)
Igårkväll visades ju första deltävlingen av melodifestivalen 2009. Jag tycker ingen var speciellt bra faktiskt. Alcazar börjar ju bli väldigt uttjatade och alla deras låtar låter exakt likadant.. Hoppas det blir bättre nästa lördag!
Vi tittade även på Hitta Nemo :) Den är så sööt!

Idag då.. jag ska försöka få igång matte-pluggandet eftersom vi har prov imorgon. Och sedan ska jag nog sätta upp lite kort på min garderob som jag framkallade för ett tag sedan ;) Ha en bra dag!
2009-02-07
 19:29:57

Forum Nacka


Bilder från igår efter skolan. Emajlia ;)


Emilia & Junior. haha han ser livrädd ut!


Jag på sne


Plattar håret och gör nån ful miiin :P

Hola bola!
Idag har jag och några vänner varit i Forum Nacka och shoppat. Jag hade 30 kronor, men jag fick en hundring av mamma för att köpa lunch men dom pengarna köpte jag kläder för istället, hihi :)
Jag hittade en svart tröja/jacka på gina tricot för 79 kronor! Amanda köpte en också fast i blå ;)
Alla fick något köpt iallafall, så det var lyckat.

Ikväll ska jag till sara och vi ska kolla på Hitta Nemo, finally! haha. Men först ska jag äta här hemma. See ya later! ♥
2009-02-07
 00:45:39

Hemmakväll hos sara.















Tjooo!
Jag har inte hunnit bloggat något idag för att jag och några kompisar åkte till Mc Donalds och åt middag och sedan åkte vi direkt hem till Sara ;)
Vi kollade på Let's Dance och gjorde massa annat som att t.ex. locka håret :) Jag ska nog köpa en vågtång, det är så fint!
Justfan, vi kollade aldrig på Hitta Nemo, hahah. Jag har haft lust & se den i ungefär 2 veckor nu men det har aldrig blivit av, buhu.. Jag har bara den på VHS och vi har inte sånna gammeldagsa grejer hemma längre, haha.

Iallafall.. när jag kom hem från Sara så tittade jag klart på "Another Cinderella Story" och nu ligger jag här i min säng.. Jag ska nog sova snart, är jättetrött. Godnatt! ♥

2009-02-05
 20:21:12

Torsdag - shopping!





Hallå Hallå! Nu är jag äntligen hemma! Direkt efter skolan åkte jag & sara in till stan och shoppade lite :)
Jag köpte:
♦ Vinröd v-ringad tröja, från Monki - 62,50 kr (75% rea!)
♦ Randig t-shirt, från Monki - 180 kr
♦ Vit t-shirt med tryck, från Monki - 100 kr
Allt detta kostade totalt: 342,50 kr. Billigt huh? ;) I love Monki ♥
Jag köpte även ett par skor, men dem får ni se senare (kanske ikväll).

Nationella provet i svenska gick ganska bra faktiskt. Jag fick bara lite ont i huvudet efter den långa lektionen. Lite väl för mycket tänkande på så kort tid, hehe.
Vi får tillbaka läsförståelse + uppsatsen i svenska om 10 veckor! Det är ett tag kvar tills dess alltså..

Imorgon är det iallafall äntligen fredag igen! Det ska firas med en kväll hos sara med några vänner, hihi. Puussss!
PS: Detta är mitt 300:e inlägg, hihi.
2009-02-04
 16:25:37

Wednesday







Tjaow! Jahapp, så har mer än halva skolveckan redan flygit iväg, sköönt! En skolvecka går så himla snabbt nu för tiden :)Imorgon har vi nationella prov i svenska igen (skriftligt). Vi ska skriva en uppsats på några sidor antar jag. Man kommer ha möjligheten till att välja bland olika sätt, t.ex Krönika, Artikel, Insändare o.s.v.
Pappa har sprungit runt i konsum som en dåre & letat dextrosol åt mig, haha. Det slutade med att han fick gå till en hälsokost butik och handla där istället. Jag behöver nämligen lite energi imorgonbitti. Kommer förmodligen vara helt slut just på morgonen. Wish me good luck! =)

Jag tänkte bara visa upp mitt face och frisyr eftersom om några dagar klipper jag lugg, så ni som vill kan se skillnaden. Det är nästan helt säkert iallafall ;) Jag har haft lugg tidigare (för snart 2 år sedan), men då blev den så tunn, så denna gång ska jag be frisören att klippa den tjockare, dvs längre upp på skallen, hehe. Ha en bra dag! Pusshej! ♥
2009-02-03
 22:11:04

Nu är jag gladare.





Hallå! Nu är jag gladare så det blev ett inlägg idag iallafall.
Du/ni som klagar på att jag lägger ut bilder på mina hundar all the time behöver inte ens läsa min blogg, soo get the hell out of here! ;)
Just nu sitter jag med en varm kopp Forest fruit tea, mums! Ikväll har jag bara tittat på Top model och surat, hehe.
Jag tvättade håret med schampoo + balsam på 3 min (!) Rekord. I en reklampaus.

Anyway..Idag i skolan hade vi vårt första nationella prov, i svenska (läsförståelse). Man hade 80 minuter på sig & jag skrev på alla frågor, men jag blev lite stressad på slutet så allt blev ju inte det bästa. Jag gjorde så gott jag kunde ;)
NU: titta vidare på tv. puss
2009-02-03
 19:27:39

..........

Jag orkar inte skriva något intressant inlägg idag.. är inte på humör!

2009-02-02
 21:23:54

Chris Brown bilder ♥


Medans Chris skulle byta om inför nästa låt filmade dom backstage och sedan sa han: Turn around!
Då kom han tillsammans med 2 dansare ner på en plattform mitt i hovet. Där sjöng han b.la "Take you down". Gaah, det var så jäkla coolt!



Han dansade as bra och gjorde roliga miner typ hela tiden :P




Här sjunger han "Perfect picture" tror jag. Den låten är riktigt bra! Eller i och för sig, det är alla hans låtar :)
 

Rolig miiiin , hehe.


Precis innan han skulle sjunga "I'll call ya" pratade han i telefon kiosken bakom honom!


Hur bra bild på en skala 1-10?!  Helt otroligt att jag fick en så pass bra bild med min 2.0 megapixel kamera på mobilen, hihi.

Min kamera lade av precis innan konserten började, så typiskt. Alla bilder är tagna av Emilia förutom den sista bilden som är tagen av mig själv :)
Jag kanske lägger ut lite filmer senare om jag lyckas med att ladda upp dem på Youtube. Det var allt!

2009-02-02
 19:32:26

Betty Boop







Dessa prylar fick jag i en väldigt försenad julklapp igårkväll av min syster :)
♦ Showergel - Kings & Queens.
♦ Bodybutter med lukt av Mango - Kings & Queens.
♦ Olivläppsyl.
Snart ska jag hoppa in i duschen och testa alla duschkrämer m.m. I'm gonna smell soo good, hehe nä skoja ;)
Hörs senare och då lägger jag ut bilder från Chris Brown konserten! ♥
2009-02-02
 16:00:38

090202









Hejhej. Första dagen på en ny skolvecka brukar vara ganska sega, men idag gick den ganska fort faktiskt.
Musikprovet gick förvånadsvärt bra som tur var. Jag trodde att det skulle gå åt pipan, men det gick heeelt OK!
Fint väder idag också, men jävligt kallt. -6 grader var det när jag gick utanför dörren imorse, burr burr.

Ikväll sänds det inget roligt på tv. Jag får väl passa på att göra spanska läxan för en gång skull. See ya! ♥
2009-02-01
 22:52:49

Goodnight



Godnatt från en väldigt trött Junior. Haha, man ser verkligen att hans ögon håller på att slockna vilken sekund som helst.
Jag gick ner med honom för en stund sedan och "nattade" han i korgen, hihi.
Imorgon börjar en helt ny skolvecka som b.la innehåller de två första nationella proven, wish me good luck!

Jag kan kanske lägga upp lite bilder från Chris Brown konserten imorgon som jag & några kompisar såg på Hovet 23 januari :) ♥
2009-02-01
 17:28:20

Seg söndag.





Hej söndag! Jag har nyss kommit in från en kort promenad med hundarna. Trodde faktiskt inte att jag skulle komma ut och få lite frisk luft idag, så grymt seeeg.
Min dag har bestått av att titta på hela pussycat dolls 2 maraton och badat både Junior & Leo.

Ikväll får vi besök av min syster och en annan som tyyyp tillhör vår släkt, hehe lite komplicerat. Jag måste även träna på musik provet som är imorgon, hmm.. Ha en bra söndagskväll! ♥


update; Det är två hundar fast samma ras, hehe. Många kan inte se skillnaden på dem antar jag, men så är det iallafall :)
2009-02-01
 15:02:31

Tävling!

Hallå hallå!
Jag är med i en tävling hos Maria där man tävlar om ett presentkort på 2000 kr. Var med du också ;)
Jag vinner aldrig tävlingar hos bloggare, haha. Förstår inte varför jag envisas med att delta i dom, menmen. ♥