2008-07-26
 00:30:06

Dålig uppdatering


Oj, lite dålig uppdatering, förlåt alla som läser =)
Jag har inte velat sitta framför datan idag helt enkelt på grund av det underbara vädret, jag älskar den svenska sommaren när den är som bäst, don't you think?
Jag kilade iväg till centrum för att möta upp mamma vid H&M. Det är nämligen så att mitt kusinbarn, Anton, ska ha 1-års kalas imorgon, så vi kikade på barnkläder. Det finns så otroligt fina & söta barnkläder, älskar att köpa det! Jag kommer handla massooor av barnkläder sen när eller rättaresagt om jag får barn själv sen, haha.
Det fick bli en mjukisdräkt med Tiger märken, supersöt!
Samtidigt som vi var i centrum gick jag till Kicks för att inhandla en mascara för mitt nya presentkort =) Sa ju att det skulle komma till användning.

Ps. Vet någon hur http://www.mer-trafik.se/ fungerar? Själv fattar jag absolut ingenting, haha.

Vi hörs troligen imorgon, ni får ha det så bra så länge!

/ Denice ♥


Madeleine
PUBLICERAT: 2008-07-26, 02:21:32 | URL: http://chocolatechic.blogg.se/

Svar: Du går in på www.bettiesgalleria.com och www.cocoo.se (tror jag sidorna heter, annars är det bara att klicka på mina annonser så kommer du direkt dit).

Då klickar du på "kontakt", och slänger bara iväg ett mejl till dom och säger att du vill börja sammarbeta med dem! Så ger de dig koderna och all info hur du sätter dit annonserna. Du kommer också på en rabattkod i mejlet =)



Va roligt! Åh ja, barnkläder är så söta. Praoade på Kapphals barnavdelning, och alla söta sparkdräkter och bodys... åh! Gulligt värre.


erik
PUBLICERAT: 2008-07-26, 20:20:29 | URL: http://eerikandersson.blogg.se/

hehe tack :) aah kikar in bloggen nu jah ;p


Linn
PUBLICERAT: 2008-07-28, 11:34:02 | URL: http://linnbodin.blogg.se/

tyvärr jag vet inte. :( rolig blogg. :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« DIN BLOGG/HEMSIDA

Kommentar: